Геологич болох гэж бэдэрч явахдаа хийсэн тэмдэглэлээс - Ж.Бямба (Geological Issues, 2025)
Өндөр насны оргил өөд мацаж (80 гарч 90 нас дөхөж) яваад эргээд харахад оройтсон ч гэсэн мэргэжил нэгт геологичиддоо хэлчихмээр, магадгүй олон биш ч гэсэн сүүлчийн удаа ч байж магадгүй хааяа оюун санаанд орж гарч явдаг миний амьдралд тохиолдож байсан үйл явдал, түүнээс ургасан сургамж байдгийг хэлье гэж бодлоо.