Шинэ номын мэдээ - Ж.Бат-ирээдүй, (Acta Mongolica, 2011)
Монгол түүхэн сурвалжийн дотор онцгой байрсуурьтай “Хураангуй алтан товч”, Лувсанданзаны “Алтан товч”, “Эрдэнийн товч”, “Шар тууж”, “Асрагч нэртийн түүх” хэмээх ХУЦ зууны таван түүхэн сурвалжийн судалгааг уншигч таны оюуны мэлмийд өргөн толилуулж байна.