МОНГОЛ УЛСЫН ГААЛИЙН БОДЛОГО (1911-1915 OH): Д.Төгөлдөр - Д.Төгөлдөр, (Acta Mongolica, 2012)
1911 оны Үндэсний эрх чөлөөний хувьсгалын ялалтын дараа Монгол улсын Засгийн газар нь улс төр, эдийн засаг соёлын талаар үндэсний биеэ даасан бодлого явуулж, хэрэгжүүлэхийг зорьсон юм. Эдийн засгийн салбар авч хэрэгжүүлсэн тийм бодлого, үйл ажиллагааны нэг нь гаалийн бодлого байв.