МОНГОЛ УЛС ДАХЬ МОНГОЛЫН СУДЛАЛЫН ТҮҮХЭН ЯВЦ, ЦААШДЫН ЧИГ ХАНДЛАГАД АНХААРАХ ЗҮЙЛ - Ш. Чоймаа (Acta Mongolica, 2012)
Тус илтгэл нь нэгд, Монгол Улс дахь Монголын судлалын тухай цуваа цагийн үүднээс товч танилцуулах, хоёрт, тус салбарын хөгжилд дутагдаж байгаа асуудлыг өөрийн зүгээс харах зорилгыг агуулах болно.