Pro-forms of negative sentences in modern Mongolian - Д.Энхжаргал (Acta Mongolica, 2014)
Олон хэлний хэв шинжийн судалгаанд үндэслэн орчин цагийн монгол хэлний үгүйсгэх өгүүлбэрийг төлөөлөх хэлбэрийг авч үзсэн болно.