Дархад яруу найргийн онцлог - Д.Батжаргал (Acta Mongolica, 2015)
Яруу найраг гээч гэнэт асгаран буух тэнгэрийн хур лугаа адил. Талд нумран татах солонго лугаа үзэмж төгс. Гайхамшигт сэтгэл хөдлөлийн урлаг. Яруу найрагч Б.Мягмаржавын шүлэг онгод, цуурай, агсамнал бардамнал ихтэй юм.