1362 ОНЫ ИНДҮ ВАНГИЙН ХӨШӨӨНИЙ БИЧЭЭС ХИЙГЭЭД Ф.В.КЛИВИЗИЙН СУДАЛГАА - Ш.Чоймаа; М.Баярсайхан (Acta Mongolica, 2011)
Бидний үед уламжлан ирсэн монгол хэлээр, уйгуржин үсгээр бичсэн хөшөөний бичээснээс хэмжээний хувьд том дурсгалын нэг нь 1362 онд босгосон Индү вангийн гэрэлт хөшөөний бичээс юм. Гэрэлт хөшөө чулууны магнайн бичээс дэх “Их Монгол улсад зарлигаар Си нин он Индү-д байгуулдсан бэй таш” хэмээх нь хөшөөний бүтэн нэр болно". Тус хөшөө БНХАУ-ын Ганьсу мужийн У-Вэй хотоос хойш гучин газар орчим зайтай Шибэйкоу гэдэг газарт буй хэмээдэгд, Монгол бичээс нь нийт 54 мөр, 1500 орчим үгтэй.