НОЁН ХУТАГТ ДАНЗАНРАВЖААГИЙН ЗОХИОСОН АГВА ДАЦАНГИЙН ЖАЯГИЙН ЖИШЭЭГЭЭР XIX ЗУУНЫ ҮЕИЙН БУДДЫН ШАШНЫ МОНГОЛЧЛОЛЫН ТУХАЙ ӨГҮҮЛЭХ НЬ: Х.Фүтаки - Х. Фүтаки (Acta Mongolica, 2012)
Тавдугаар Ноён хутагт Данзанравжаагийн зохиосон жүжиг "Саран хөхөөний намтар шүлэг", "Үлэмжийн чанар", сургаал "Цаасан шувуу" зэрэг олон бүтээл Монголын уран зохиолын түүхэнд чухал байр суурь эзэлсээр иржээ.