“TABAH АЙМГИЙН YE ЗАЛГАМЖ" -ИЙН ДОТОРХ ПЕРС, МОНГОЛ ХОЁР ХЭЛЭЭР БИЧСЭН АЛТАН УРГИЙН YE ЗАЛГАМЖИЙН ТУХАЙ: Цэнгэл - Цэнгэл (Acta Mongolica, 2012)
Тус өгүүлэлд Ил хаант улсын үед туурвисан ,"Таван аймгийн үе залгамж" хэмээх хаад ноёдын үе залгамжийн бичгийн судлагдсан байдал, түүн дотор буй перс, монгол хоёр хэлээр бичигдсэн алтан ургийн үе хэлхээний хэв хэлбэр, агуулгын тухай танилцуулжээ.