МОНГОЛЫН АЛТАЙ СУДЛАЛЫН ОРГИЛЫН ЗОРИГТ БҮРГЭД - Б.Алтангүл; Б.Напил (Acta Mongolica, 2013)
Монголын Алтайсудлал, гүрэг, монгол, казах судлалын харьцуулсан хэл шинжлэлийг анхлан үндэслэгч. Монголын Шинжлэх ухааны академийн Хэлний хүрээлэнгийн тулгын чулууг тавилцсан нэгэн томоохон төлөөлөгч нь Бухатын Базылхан билээ.