ТЭВШИЙН БИЧЭЭСИЙГ ДАХИН НЯГТЛАХ НЬ - Ц.БАТТУЛГА (Mongolian Journal of Anthropology, Archaeology and Ethnology, 2023)
ШУА-ийн Археологийн хүрээлэнгийн олдворын сан хөмрөгт хадгалагдаж байгаа Тэвшийн бичээсийг дахин нягтлан судалсан болно. Эл бичээсийн хоёрдугаар мөр өмнөх эрдэмтдийн судалгаанд төдий л бүрэн хэмжээгээр тусгагдаагүй байдаг тул судалгааны эргэлтэд оруулахыг хичээлээ.