ХУЛХИЙН АМНЫ МОНГОЛ БУЛШ - А.ОЧИР; Ц.ОДБААТАР (Mongolian Journal of Anthropology, Archaeology and Ethnology, 2008)
Энэхүү өгүүлэлд Монгол-Хятадын хамтарсан экспедицийн малтсан XIII-XIY зууны үед хамаарах 8 булшны малтлагын талаар өгүүллээ. Тэдгээр булшнаас гарсан олдвор хэрэглэгдэхүүнүүд нь XIII-XIY зууны үеийн монгол булшнаас гардаг хэрэглэгдэхүүнүүдтэй ижил байна.