ТАВЬТЫН ӨВӨЛЖӨӨНИЙ ЭРТНИЙ БИЧЭЭС - Ц.БАТТУЛГА; Ж.ЦАМБАГАРАВ (Mongolian Journal of Anthropology, Archaeology and Ethnology, 2022)
2015 онд Өвөрхангай аймгийн Нарийнтээл сумын Шарга багийн нутаг Тавьтын өвөлжөө хэмээх газраас илрүүлсэн дөрвөн мөр руни бичээсийг уншиж тайлсан судалгааны үр дүнг толилуулж байгаа болно.