Нэрт археологич Загдын Батсайханы 70 насны ойд - Эрдэнэбат, Уламбаяр; Төрбат, Цагаан; Амартүвшин, Чунаг (Mongolian Journal of Anthropology, Archaeology and Ethnology, 2024)
Энэ онд археологич доктор, профессор З.Батсайханы төрсний 70 жилийн ой болж байна. Хэрээд овогт З.Батсайхан бол Монголын эртний судлалын шинэ үеийн эхлэлийг тавилцсан археологич эрдэмтний нэг бөгөөд МУИС-ийн Археологийн хөтөлбөрийг хөгжүүлэхэд жинтэй хувь нэмэр оруулсан профессор багш билээ.