МОНГОЛЧУУДЫН ТЭНГЭР ШҮТЛЭГИЙН ХУВЬСАЛ - С.БЯМБАДОРЖ (Mongolian Journal of Anthropology, Archaeology and Ethnology, 2023)
Уг өгүүлэлд Монголчуудын уугуул шүтлэг болох тэнгэр шүтлэг, түүний шинж чанар хийгээд ламын шашин дэлгэрсэнтэй холбогдсон түүний хувьсал өөрчлөлт, түүнийг лам нар хэрхэн халсан тухай асуудлыг товч авч үзлээ