БАГА ОЙГОРЫН БИЧЭЭСИЙГ ДАХИН НЯГТЛАХ НЬ - Ц.БАТТУЛГА (Mongolian Journal of Anthropology, Archaeology and Ethnology, 2023)
Уг өгүүлэлд Баян-Өлгий аймгийн Улаанхус сумын Бага Ойгорын уулнаа буй руни бичгийн дурсгалыг дахин нягтлан уншиж судалснаа толилуулжээ.