ДАЛАН УУЛЫН БИЧЭЭС - Ц.БАТТУЛГА (Mongolian Journal of Anthropology, Archaeology and Ethnology, 2007)
Монгол нутгаас, нэн ялангуяа говийн бүс нутгаас олдсон руни бичгийн бага дурсгал болох Далан уулын нэг мөр бичээсийг шинжлэх ухааны эргэлтэд оруулж хэвлэн нийтлүүлсэн нь үгүй ажээ. Иймд бид нэг мөр эл бичээсийг уншиж тайлсан судалгаагаа толилуулж байна.