БАЯН-ӨЛГИЙ АЙМГИЙН ЦЭНГЭЛ СУМЫН НУТГААС ШИНЭЭР ИЛРҮҮЛЭН ОЛСОН БУГАН ХӨШӨӨД - Ж.БАЯРСАЙХАН (Mongolian Journal of Anthropology, Archaeology and Ethnology, 2023)
Энэхүү өгүүлэлд Баян-Өлгйи аймгийн Цэнгэл сумын нутаг Хотон нуурын сав газарт буй 8 буган хөшөөний тодорхойлолт, тэдгээрийн дүрслэл, он цагийн хамаарлын талаарх судалгаа багтсан болно.