The conversation class: Харилцан ярианы хичээл - Jackson, ACY L.; G., Dugerjav (Mongolian Journal of Foreign Languages and Cultures, 2023)
Харилцан ярианы хичээл нь англи хэлийг хоёрдогч болон гадаад хэлээр судлах процесст онцгой байр суурь эзэлдэг. Перс хэлээр ярьдаг насанд хүрсэн хүмүүст зориулсан англи хэлний харилцан ярианы хичээл явуулж ирсэн туршлагаа эргэн харахад би энгийн хэрнээ маш чухал зүйлсийг олж авсан байна. Ээлжит хичээлийн үйл ажиллагаанд харилцан ярианы хичээл заахад багш нарт хэрэг болохуйц зарим туршлагаасаа санал болгож байна.