Combining Classroom Writing Activities with Online Instructions: Бичих дадлын хичээлд танхимын болон онлайн сургалтыг хослуулах нь - B., Nyamjav; D., Munkhtsetseg (Mongolian Journal of Foreign Languages and Cultures, 2023)
Техник технологи хөгжсөн орчин үед бид дан танхимын сургалтаар оюутнуудад гадаад хэлний боловсрол олгодог уламжлал улиран өнгөрчээ. Бид оюутны хувь хүний хөгжлийг анхаарч, өнөөгийн нийгэмд эзэмшсэн байвал зохих уян чадваруудад сургахын зэрэгцээ тэдний хэрэгцээ шаардлага, сонирхол, өдөр тутмын нийгмийн сүлжээний хэрэглээ зэргийг анзаарч, сургалтын үйл ажиллагаатайгаа уялдуулан явуулах зайлшгүй шаардлага бий болжээ. Академик англи хэл заах, тэр дундаа оюутны академик бичих чадварыг хөгжүүлнэ гэдэг цаг хугацаа, хичээл зүтгэл их шаарддаг хүнд хөдөлмөр бөгөөд уг чадварыг оюутанд эзэмшүүлэхэд долоо хоногт нэг удаа ордог танхимын хичээл хангалтгүй юм. Энэхүү өгүүлэлдээ бид танхимын хичээлээ оюутны өдөр тутмын хэрэглээ болсон Нүүр номтой нь хослуулан ашигласан заах арга зүйн туршлага, үр дүнгээсээ хуваалцахыг зорилоо.