Саксоны шашны үзэл санааны хөгжлийн түүх: History of Saxon religious belief - B., Enkhbold (Mongolian Journal of Foreign Languages and Cultures, 2023)
1200 гаруй жилийн өмнө өөрсдийн онгон шүтлэг, үзэл санааг хамгаалан Их Карл хааны эсрэг тэмцэж байсан саксончууд өнөөдөр баруун европын христ шашинт улсуудын нэгэн хамтаар исламын шашны нөлөөллийг эсэргүүцсэн үзэл санааны хөдөлгөөнийг удирдаж байна.