Монголын түүх бичлэг ба А.Аюушийн тэмцэл хөдөлгөөн - Лонжид, Зоригт (Historia Mongolarum, 2010)
Халх Монголын баруун хязгаарын нэрт тэмцэгч А.Аюушийн тухай судалгаанд шууд холбогдох зарим зүйлийг энэхүү өгүүлэлд авч үзлээ. Some resources that directly relevant to the study of Ayush A, a distinguished hero of western area of Khalkh Mongol, are discussed in this writing.