XXзууны 70-90 оны БНМАУ-ын хугацаат цэргийн албан дахь тангарагийн бус харилцаа - Сүхбаатар, Д.; Тайван, Ө. (Historia Mongolarum, 2009)
Энэхүү өгүүлэлд 1970-1990 он хүртэлх БНМАУ-ын хугацаат цэргийн албан дахь тангарагийн бус харилцаа буюу “дэглэлт”-ийг нарийвчлан судлах саналыг дэвшүүлсэн болно.