МАХН ба Гоминьдан: А.Амар нарын МАХН-ын төлөөлөгчид Бээжин, Чуулт Хаалганд зорчсон нь - Болдбаатар, Жигжид; Батбаяр, Ц. (Historia Mongolarum, 2009)
Энэхүү өгүүлэлд 1925 оны III-V сард МАХН-ын Төв Хорооны Тэргүүлэгч А.Амар тэргүүтэй төлөөлөгчид Бээжин, Чуулалт хаалганд зорчиж, МАХН ба Гоминьдан намын хооронд дөрвөн зүйлтэй хэлэлцээрийг хэлэлцэн тохирсон төдийгүй, Хятадын цэргийн эрхтэн Фэн Юйсянтай удаа дараалан яриа хэлэлцээ хийж, монтолчууд бие даан яриа хэлэлцээ хийж, эрх ашгаа хамгаалах чадвартайгаа харуулсныг архивын сан хөмрөгт тулгуулан өгүүлжээ.