“Юань улсын судар” дахь Чан Чунь бумбын намтар - Ганбаатар, Ц.; Дэлгэржаргал, Пүрэвсүрэн (Historia Mongolarum, 2009)
"Юань ши”-ийн 202 дугаар бүлэгт (олон шастирын 89 түгээр бүлэг) есон хүний намтар байгаагийн дотор Чю Чу-зы (Чан Чунь бумба)-ын намтрыг орчуулан, тайлбар хийн нийтэлж байна.