Хичээнгүй Балингийн Цэрэндорж гэж хэн бэ? - Отгонжаргал, Содномдаржаа (Historia Mongolarum, 2007)
Хичээнгүй сайд Цэрэндорж гэж хэн бэ? Монголын түүх судалгаа, түүх бичлэгт хдрхэн тодорхойлогдож ямар байр суурь эзлэж байв, түүний талаар хадгалагдан үлдсэн архивын болон зарим сурвалжид тулгуурлан түүний түүх судалгаанд эзлэж буй байр суурийг нягтлах зорилго тавьсан болно. The article aims to consider the position of the Prime Minister Tserendorj in Mongolian historical studies and in historical sources referring to some archive and source materials.