Монголын нууц товцоо ба эмэгтэйчүүд - Энхцэцэг, Дугарсүрэн (Historia Mongolarum, 2007)
ХIII-ХIV зууны түүхийг бүтээгчид болох монголчууд, ялангуяа эмэгтэйчүүдийн төрх, үс гэзэг, засал чимэглэл, хувцас тэргүүтнийг сурвалж судалгааны хэрэглэгдэхүүнд тулгуурлан харуулахыг оролдлоо. Based on the historical source of search we tried to show you image and fashion, make-up, accessories, and traditional clothes named "Deel" of Mongol women who were history-maker of the thirteenth and fourteenth centuries.