Дэл уулын Жиримийн худгийн бичээс - Баттулга, Цэнд; Сүхбаатар, Д. (Historia Mongolarum, 2006)
Дундговь аймгийн Өлзий сумын нутаг дахь Дэл уулнаас олдсон тав дахь руни бичээсийн талаар танилцуулсан болно. The article introduces the Runic inscription found at Del Uul, and deciphers the inscription.