Франц улсын Парис хотын монгол сурагчид /Түүхэн тэмдэглэл/ - Төрдалай, Раднаасэд (Historia Mongolarum, 2001)
1920-иод оны дундуур Франц улсын Парис хотод сурч байсан Аюурзана, Дүгэрсүрэн, Намсрай, Уртнасан зэрэг дөрвөн сурагчийн тухай тэднийг хариуцан ажиллаж байсан мэргэн Гомбожавын "Герман, Франц улс дахь монгол сурагчдын захиргаа"-ын дарга Ишдоржтой харилцаж байсан захидалд тулгуурлан тодруулан судалжээ.