Ган, зудын гамшиг, гэтлэн давах арга замын тухайд - Чулуунбаатар, Лувсандоо (Historia Mongolarum, 2002)
Монголын түүхэн дэх ган, зудын гамшгийн тухай мэдээ сэлтэд тулгуурлан тэдгээрийг даван туулах арга замыг тодорхойлохыг зорив.