Монгол дахь Буриадын хурал /1921-1925/ - Пунсалдулам, Бор (Historia Mongolarum, 2002)
Ардын засгийн газраас Монголд нүүдэллэн ирсэн буриад нарын талаар авч хэрэгжүүлсэн арга хэмжээг тодруулахыг зорьжээ.