Монголын түүхэнд Барон Унгерний холбогдох нь - Хишигт, Норовсамбуу (Historia Mongolarum, 2002)
Зохиогч өгүүүлэлдээ барон фон Унгерн Штенбергийн Монголын тусгаар тогтнолд гүйцэтгэсэн үүргийг үнэлэн дүгнэжээ.