Чингийн Шинэ засгийн бодлого ба Хүрээний сайд Сандо - Ариунболд, А. (Historia Mongolarum, 2017)
Тус өгүүлэлд Чин улсаас 1901 оноос хэрэгжүүлж эхэлсэн “Шинэ засгийн бодлого”-ын хэрэгжих болсон шалтгаан, түүхэн үйл явцыг авч үзсэн бөгөөд тэр дундаа Халх монголд “Шинэ засгийн бодлого”-ыг хэрэгжүүлэхэд гол үүрэг гүйцэтгэн ажилласан хүний нэг болох Хүрээнд суусан хамаг сүүлчийн сайд Сандогийн үйл ажиллагааг тодруулан авч үзсэн болно.