Их Хүрээний Хамба Номун хан Агваанхайдавын намтарт холбогдох манж бичгийн хоёр баримт - Жигмэддорж, Э. (Historia Mongolarum, 2009)
Монгол Улсын Үндэсний Төв Архивт буй цорж Агваанхайдавын намтарт холбогдох манж бичгийн хоёр баримтыг эрдэм шинжилгээний эргэлтэнд оруулж, тэрбээр Их Хүрээний анхны дэд хамба болсон тухай товч өгүүлжээ.