Ерөнхий сайд Агданбуугийн Амарын ЗХУ-д хийсэн сүүлийн айлчлал - Гомбосүрэн, Д. (Historia Mongolarum, 2009)
Монгол Улсын Ерөнхий сайд Агданбуугийн Амарын Зөвлөлт Холбоот Улсад сүүлчийн удаа хийсэн албан ёсны айлчлалыг хэрхэн бэлтгэж, зөвлөлтийн удирдагчтай хийсэн яриа хэлэлцээ, бүгдийн үр дүнд энэхүү өгүүллийг зориулав. В статье расказывается последний визит премьера министра МНР А.Амора в СССР опираясь богатые архивные материаль он анализирует его иселедования и оригинальные выводы о визите премьера министра А.Амора.