Монголын төр, нийгмийн зүтгэлтэн, эрдэмтэн зохиолч - Болдбаатар, Жигжид (Historia Mongolarum, 2007)
Монголын төр, нийгмийн зүтгэлтэн, эрдэмтэн, зохиолч Дондогийн Цэвэгмидийн амьдрал, үйл ажиллагааны хөргийг архивын баримт, дуртгал, дурсамжинд тулгуурлан гаргасан болой. This article states about Mongolian socio-political figure, scientist, written Tsevegmid Dondog’s life and works based on his memories and reminiscences and afchieve funds