Экономические сюжети в научном наследии Н.Н.Козьмина (1872-1938 г.г) - Кузьмин, Ю.В. (Historia Mongolarum, 2007)
XX зууны эхэн үеийн Оросын түүх, эдийн засгийн дэг сургуулийн нэрт төлөөлөгч, Сибирийн нэрт түүхч, эдийн засагч, орон нутаг судлаач, нийгмийн зүтгэлтэн Н.Н.Козьминий (1872-1938) шинжлэх ухааны өв дэх эдийн засгийн сэтгэлгээ, үйл ажиллагааны тухай өгүүлсэн болно.