Чингис хаанаас Чан чунь бумбад харагчин хонин жилийн есдүгээр сарын хорин дөрөвний өдөр илгээсэн зарлиг - Ганбаатар, Ц.; Дэлгэржаргал, Пүрэвсүрэн (Historia Mongolarum, 2007)
Энэ удаа бид Чингис хаанаас Чан Чунь бумбад харагчин хонин жил (1223)-ийн ес дүгээр сарын хорин дөрвөний өдөр илгээсэн нэгэн зарлигийг орчуулан, эрдэм шинжилгээний тайлбар хийн хэвлүүлж байна. In this case (time) we translated the edict, which was sent to Chang Chun from Chinggis khaan in the year of black sheep 24th of September 1223, and made a research commentary on it and printed.