1911 оны үндэсний эрх чөлөөний хувьсгалын удирдагчдын түүх бичлэгийн зарим асуудалд - Пунсалдулам, Бор (Historia Mongolarum, 2002)
1911 оны үндэсний эрх чөлөөний хувьсгалд оролцсон хан, ноёд, хутагт, хувилгаадын намтар, тэдний нийгэм, улс төр, шашны үйл ажиллагаа, үзэл санаа, түүхэн байр суурийг судалсан монголын судлаачдын судалгааны онцлогийг хоёр үе шатад хуваан тодорхойлж дүгнэжээ.