Хоорондын төвийн аргаар сүлжээг задлах - Далайжаргал, П.; Гантулга, Г.; Идэр, З.; Доржнамжирмаа, Б. (Mongolian Journal of Engineering and Applied Sciences, 2022)
Энэ ажлаар хоорондын төвийн аргаар өндөр эрэмбэ оногдох оройн дэд олонлогийн сүлжээн дэх нөлөөллийг судална. Оройн дэд олонлогийг устгасны дараа үлдэх сүлжээний бүтэц дэх өөрчлөлтөөр дэд олонлогийн нөлөөг үнэлнэ. Устгах дэд олонлогийг илрүүлэх дөрвөн алгоритмыг тодорхойлж, тэдгээрийн үр дүнг харьцуулан шинжлэв. Хоорондын төвийн аргаар өндөр эрэмбэ оногдсон к оройг нэгэн зэрэг устгах алгоритмыг сүлжээг задлахад үр дүнтэйгээр ашиглах боломжтойг туршилтын үр дүн харуулав.