КОМПАНИЙН ДАМПУУРЛЫГ ОНОШЛОХ ЗАГВАР БОЛОВСРУУЛАХАД АШИГЛАЖ БУЙ ТҮГЭЭМЭЛ АРГУУД - С.Цолмон; Д.Моломжамц, (Journal of Business and Innovation (Бизнес & Инноваци), 2024)
Энэхүү өгүүлэлд компанийн дампуурлыг оношлох загвар боловсруулахад ашиглаж буй орчин үеийн болон уламжлалт аргуудын хэрэглээ, үр дүн болон тэдгээр аргуудын онол арга зүйн онцлог, давуу талыг харьцуулан судалж дүгнэлт өгсөн болно.