КОМПАНИЙН ДАМПУУРЛЫН ОНОЛ, АРГА ЗҮЙН АСУУДАЛ - С.Цолмон; Д.Моломжамц, (Journal of Business and Innovation (Бизнес & Инноваци), 2023)
Энэхүү өгүүлэлд компанийн дампуурал, түүний нийгэм-эдийн засгийн үр дагавар, дампуурлаас зайлсхийх боломжийн талаарх судлаачдын дэвшүүлсэн онол, арга зүй, үзэл баримтлалыг харьцуулан судалсан. Түүнчлэн өндөр хөгжилтэй орнуудын дампуурлыг зохицуулсан хууль эрх зүйн орчин, хууль тогтоомжийн онцлогийг судалж өөрийн орны холбогдох хууль эрх зүйн орчинтой харьцуулан дүгнэлт өгсөн болно.