Дэд бүтцийн салбарт төр хувийн хэвшлийн түнлэлийг (PPP) хэрэгжүүлэх нь - Н.Дамдиндорж, (Journal of Business and Innovation (Бизнес & Инноваци), 2023)
Дэд бүтэц тэр дундаа уул уурхай дагасан дэд бүтцийг хөгжүүлэх хэрэгцээ шаардлагыг тодорхойлж, бусад орнуудад дэд бүтцийн томоохон төслүүдийг төр хувийн хэвшлийн хамтын ажиллагаагаар хэрэгжүүлдэг арга хэлбэрүүд, тэдгээрийн хэрэглээ, түүнийг манай улсад нэвтрүүлэх зорилгоор хийсэн судалгааны үр дүнг толилуулж байна.