Аж үйлдвэрийн инноваци ба хамтын ажиллагаа: Монголын уул уурхайн салбарт - Н.Сонинтамир,; Д.Батхуяг, (Journal of Business and Innovation (Бизнес & Инноваци), 2023)
Энэхүү ажилд аж үйлдвэрийн инновац ба хамтын ажиллагаа (Industry Innovation and Cooperation)-ны үзэл баримтлал, түүний уул уурхайн салбар дахь онцлогыг судлан, түүнд үндэслэн Монголын уул уурхайн салбарын тогтвортой өсөлтийг хангах арга замыг эрэлхийлж, уг салбарын хамтын ажиллагааны чиглэлийн талаар санал дэвшүүлсэн болно.