ЗАХИАЛГЫН ОНОВЧТОЙ ХЭМЖЭЭНИЙ ЗАГВАР, ТҮҮНИЙ ӨРГӨТГӨСӨН ХУВИЛБАРУУД - М.Эрдэнэбат,; Н.Тунгалаг,; Р.Энхбат, (Journal of Business and Innovation (Бизнес & Инноваци), 2023)
Бараа материалын захиалгын оновчтой хэмжээг тооцох Форд Харрисын үндсэн загвар боловсруулагдсанаас хойш 100 гаруй жил болжээ. Бараа материалыг оновчтой удирдах, нөөцтэй холбоотой зардлыг боломжит бага түвшинд байлгах асуудал өнөөдөр улам илүү ач холбогдолтой болж байгаа тул байгууллагууд энэхүү загварыг ашигласаар байна. Бид энэ ажилдаа үндсэн загварт зарим нөхцөлүүдийг нэмж оруулан өргөтгөж, тооцооллуудыг хийсэн болно.