МОНГОЛ УЛСААС ХӨРШ ОРНУУДТАЙ ХАРИЛЦАХ ЭДИЙН ЗАСГИЙН ХАРИЛЦАА: ӨНГӨРСӨН, ОДОО БА ИРЭЭДҮЙ - Н.Батнасан, (Journal of Business and Innovation (Бизнес & Инноваци), 2023)
Энэхүү өгүүлэлд 1990-ээд оноос хойш Монгол улс болон хөрш орнуудын хоорондох эдийн засгийн гадаад харилцааны нөхцөл байдлыг үнэлж дүгнэн, улс орны хөгжлийн чиг хандлагад нийцүүлэн энэхүү харилцааг ойрын ирээдүйд өргөжүүлэх боломжийг судалж тусгалаа. Түүнчлэн улс орны үндэсний эрх ашгийн үүднээс хөрш орнуудтай харилцах харилцаанд анхаарвал зохих зарим асуудлыг хөндөж бичлээ.