Коксжих нүүрсийг гуравдагч зах зээлд экспорлох нөөц боломж ба тулгамдаж буй асуудлууд - Ч.Ундрам,; Н.Батдэлгэр,; Ш.Энхтуул, (Journal of Business and Innovation (Бизнес & Инноваци), 2023)
Энэхүү өгүүлэлээр Монгол улсаас коксжих нүүрсийг гуравдагч зах зээлд экспортлох нөөц боломжыг судлан, тулгамдаж байгаа тээвэрлэлтийн асуудлуудыг тодорохойлохдоо, шинээр төлөвлөгдөж буй төмөр замын бүтээн байгуулалтын хөрөнгө оруулалтын зардлын шинжилгээг Richard Bullock-ийн загвар ашиглан гүйцэтгэв.