COVID-19 ХОЛБООТОЙ ОЛОН УЛСЫН САНХҮҮГИЙН БАЙГУУЛЛАГУУДААС ГАРГАСАН БОДЛОГЫН ЗӨВЛӨМЖҮҮД, ТҮҮНД ХИЙСЭН ДҮН ШИНЖИЛГЭЭ - А.Энхбат; Ж.Шинэгэрэл, (Journal of Business and Innovation (Бизнес & Инноваци), 2023)
Энэхүү судалгааны ажлаар COVID-19 тахлын үеийн эдийн засгийг эрсдэл багатай даван туулахад зориулан Дэлхийн банк, Олон улсын валютын сан, Дэлхийн эдийн засгийн форум, Эдийн засгийн хамтын ажиллагаа хөгжлийн байгууллага гэсэн олон улсын санхүүгийн байгууллагуудаас гаргасан бодлогын баримт бичгийг судлан, тэдгээрт тусгасан бодлогын зөвлөмжүүдийг Монгол Улс цар тахлын үед эдийн засгийн эрсдэлийн эсрэг хэрэгжүүлж буй бодлогын арга хэмжээнүүдтэй харьцуулан харуулав.