ХЭРЭГЛЭГЧИД МЭДРЭГДСЭН ҮНЭ ЦЭН ТӨЛӨВЛӨГДӨӨГҮЙ ХУДАЛДАН АВАЛТАД НӨЛӨӨЛӨХ НЬ /Онлайн сэтгэгдлийн жишээ дээр/ - Х.Энхзаяа; Ч.Эгшиглэн; Г.Урандэлгэр (Journal of Business and Innovation (Бизнес & Инноваци), 2024)
Эл судалгаа нь худалдаа, үйлчилгээний зах зээл жил ирэх тусам цар хүрээгээ тэлж буйтай холбогдолтой онлайн орчинд үлдээсэн хэрэглэгчдийн сэтгэгдэл төлөвлөгдөөгүй худалдан авалтад хэрхэн нөлөөлөх, төлөвлөгдөөгүй худалдан авалтын хедоник болон утилитариан үнэ цэнийн нөлөө болон хүйсийн харьцуулалтыг харуулах зорилгоор өгөгдлийг онлайн орчинд 300 хүнээс судалгаа аван шалгах асуултаар шүүн 58 хүчингүй хариултуудыг (19.7%) хасан нийт 242 хүчинтэй хариултаар (80.7%), SPSS програм дээр дүн шинжилгээ хийн боловсруулсан.