ДАМПУУРЛЫН ШАЛТГААН, ТҮҮНД НӨЛӨӨЛЖ БУЙ ХҮЧИН ЗҮЙЛИЙН СУДАЛГАА - С.Цолмон; Д.Моломжамц (Journal of Business and Innovation (Бизнес & Инноваци), 2023)
Энэхүү өгүүлэлд дампуурлын шалтгаан, компанийн дампууралд нөлөөлдөг гадаад ба дотоод хүчин зүйлийн нөлөөлөл, түүний нийгэм-эдийн засгийн үр дагаврын талаарх судлаачдын дэвшүүлсэн онол, арга зүй, үзэл баримтлалыг харьцуулан судалж дүгнэлт өгсөн болно.